Strap on dildi in vibratorji

Pomislili bi, da je strap on lezbična igrača, kar seveda lahko je, vse bolj pa po njem posegajo tudi moški oz. pari, ki si želijo obrniti vlogo. Moški orgazem prostate ni več tabu in strap on je odličen način, da ta orgazem dosežete.

V vsakem sex shopu boste našli strap one različnih dimenzij, barv in z različnimi funkcionalnostmi. Največkrat strap one uporabljajo pari, kjer si moški želi analne penetracije in preizkusiti orgazem prostate, seveda pa ga lahko uporabite tudi obratno, moški na žensko in s tem pripomočkom dosežete dvojno penetracijo. Po strap onu posežejo tudi ženski pari, v kolikor se pojavi želja po bolj realistični penetraciji ali celo užitek v igranju moške vloge. Tudi problem impotence in podobnih intimnih težav je hitro rešen, saj lahko partnerico zadovoljite s strap onom.

Pasovi na strap onu so v različnih izvedbah, lahko je pas en ali jih je več. Nekateri so narejeni tudi kot hlačke ali tangice tako da jih lahko enostavno oblečete. Dildo se na strap on pripne preko ježka ali zaponke.

Strap oni z vibriranjem

Z vibriranjem dodate k penetraciji še dodatno vzburjanje. V osnovi so to vibratorji, narejeni tako, da se lahko pripnejo na strapon pasove, v vibracijah pa lahko uživata oba. Večini se da stopnja vibracije nastavljati ali preko gumba na vibratorji ali pa preko daljinskega upravljalca.

Nastavljivost strap onov

Nekateri straponi imajo fiksno pritrjen penis, drugi pa izmenjljiv sistem, kar vam omogoča da dildo odstranite iz zamenjate z drugim, ter tako ob različnih priložnostih uporabljate različne dilde. Pomembno je, če dildov ne kupujete v kompletu s strap onom, da preverite ali pašejo skupaj.

Strap on z dvojnim dildom

Nekateri straponi imajo tudi dva dilda, kar vam omogoča enostavno dvojno penetracijo. Lahko sta dva dilda narejena tako, da sta oba namenjena prejemniku, lahko pa je en dildo obrnjen tudi nazaj in tako namenjen dajalcu.

Strapon hlačke

Malo bolj zapeljiv izgled strapona je v obliki hlačk ali tangic, ki si jih oblečete kot vsake druge hlačke. Imajo zgolj poseben dodatek, umeten penis na prvi strani 🙂

Straponi z votlim penisom

Votli straponi so namenjeni predvsem moškim uporabnikom, saj lahko vanj vstavite svoj penis. Če imate težavo z erekcijo bo tak strap on odlična rešitev posteljnih težav.

Katerikoli strap on boste izbrali, uživali boste vi in vaš partner! Odločite se za takega, ki vam omogoča kar najbolj udobno uporabo in ima funkcije, ki si jih želite preizkusiti v postelji.